TV Amelte kantinedienstregels

Regels voor het verrichten van kantinedienst.     

 

Morgendienst

Deze dienst begint om 08:30 uur op competitiedagen en op andere dagen om 09:30 uur. De deur naar de kantine kun je openen met je KNLTB code (die voor jou als kantinedienst speciaal is ingesteld). Je werk of dienst begint met het openen van de terrasdeuren  De sleutels voor de hangsloten hangen in de kast van de terrasverwarming. De morgendienst duurt op een competitiedag tot 13:30 uur. Het tijdstip waarop je opvolger aanwezig dient te zijn. Hij of zij  neemt dan je taken over, dus bijzonderheden overdragen en je kunt vertrekken nadat je het presentieformulier hebt ingevuld en in de kassa gedaan. Op niet-competitiedagen eindigt de morgendienst om 12:30 uur. Je kunt dan vertrekken nadat je de afsluitende werkzaamheden hebt verricht.

Afsluitende werkzaamheden zijn:  de terrasdeuren sluiten, alle vaat  afwassen, lichten uitdoen, en je presentiebriefje invullen en in de kassa deponeren. Presentiebriefjes kun je vinden in de linkerla achter de bar. Vervolgens sluit je de deur, dichttrekken is voldoende, ook de alarmering treedt vervolgens automatisch in werking.

Middagdienst

Er is alleen middagdienst op competitiedagen. Deze dienst sluit dan aan aan de morgendienst. Je hoeft dus alleen de dienst over te nemen en het werk van de ochtenddienst voort te zetten. De dienst eindigt om 18:00 uur of indien het terras en park eerder verlaten zijn kun je eerder vertrekken. Op competitie zaterdagen en –zondagen loopt de dienst door tot 18:00 uur en wordt dan overgenomen door de avonddienst. Zo gauw de avonddienst is verschenen kun je het werk overdragen en nadat je je presentiebriefje hebt getekend en in de kassa hebt gedeponeerd kun je vertrekken. Als je op de andere competitiemiddagen eerder kunt vertrekken doe je dat nadat je de afsluitende werkzaamheden, zoals genoemd bij de morgendienst hebt verricht.

Avonddienst

Op competitiezaterdagen en -zondagen neem je de dienst om 18:00 uur over van de middagdienst. Op andere dagen begint deze dienst om 19:00 uur. Je kunt de deur openen met je KNLTB code. Ook de avonddienst begint dan met het openen van de terrasdeuren met de sleutels die in de schakelkast voor de buitenverwarming hangen. De dienst eindigt om ca. 22:30 uur of eerder als geen klanten meer aanwezig zijn.  De avonddienst sluit af zoals genoemd bij de morgendienst, en zorgt dat de presentiebriefjes met datum in de kassa liggen.  Voor je de kantine verlaat dient de terrasverwarming en als er niet meer wordt gespeeld ook de baanverlichting te zijn uitgeschakeld. 

Nog een aantal “regeltjes”

- de kantinedienst kan voor zichzelf gratis koffie en/of thee nemen, deze consumpties moeten wel worden geregistreerd op de kassa, Betalen/Wegboeken/Bardienst.
- de koffiezetmachine staat in principe altijd standby, Je kunt dus over het algemeen direct tappen, brand de controlelamp niet dan heeft ie zich zelf uitgeschakeld en moet je het apparaat zelf aanschakelen,   vervolgens even wachten totdat het bedrijfs-gereed is.
- het aanvegen van de vloer en het terras hoort ook tot de taken van de kantinedienst, evenals het oprruimen van volle vuilniszakken in de afvalbakken, deze gaan in de grote container in het schuurtje. 
-De koelkast in de kantine dient altijd gevuld te zijn, je kunt de dranken voor het bijvullen vinden in het dranken opslag hok, denk hierbij aan de plaatsing in de koelkast: first in, first out. En natuurlijk de volle kratten met emballage in het drankenhok zetten.
-schone thee- en handdoeken vind je in de kast boven het aanrecht, vuile was deponeren in de wasmand buiten de kantinedeur in de gang.
- er is terrasverwarming, ga daar zuinig mee om, het gebruik van gas is een heikel punt tegenwoordig, ken je eigen verantwoordelijkheid en handel daarna, het beheer van de terrasverwarming is jouw verantwoordelijkheid.
- op dagen zonder competitie wordt niet met het digitale barkaartje gewerkt, elke afname behoort per pin te worden afgerekend.