TV Amelte ereleden en leden van verdienste

 

tv Amelte ereleden en leden van verdienste:

Ereleden:

Onze club telt twee ereleden.
Mensen die hun sporen verdiend hebben als voortrekkers van de club. Zowel Hans Jalvingh als Joop Wellen zijn vele jaren voorzitter van onze club geweest en hebben een grote rol gespeeld in de ontwikkeling van de club.
Hans in de overgang van een club op basis van een christelijke grondslag naar een algemene tennisclub, een proces waarbij best wat hobbels waren te overwinnen, maar wat in goede harmonie en naar ieders tevredenheid is afgerond. En nog steeds haast dagelijks is hij actief in de onderhoudsploeg van de gravel banen.

Joop de man die uiteindelijk het samengaan van NAM tennis en TV Amelte begeleide en ook naar aller tevredenheid heeft afgerond. Daarnaast natuurlijk de drive om bij alles het voortouw te nemen. Kortom mensen die de eretitel meer dan verdienen.

       

Lid van verdienste:

Eigenlijk vinden we dat er geen verschil moet zijn, en dat is er qua inzet dan ook zeker niet. We hebben twee leden van verdienste en wel Herman Schiphof en Paul Drenth. Herman Schiphof eindeloos veel jaren het gezicht van de CRT. Een klus waar hij gedwongen door de thuissituatie per 01/01/23 een punt achter heeft gezet. Maar nog steeds actief als motor achter de onderhoudsploeg die zorgt voor het in shape houden van de smashcourt banen.
Paul Drenth is de naam die in één adem wordt genoemd met het onderhoud park, waarvan de gravelbanen in het bijzonder. Bijna dagelijks en het liefst onzichtbaar belangenloos bezig met het in conditie brengen en houden van ons gravel. Typisch zo'n mens waar je als club niet zonder kunt en ze dus ook nooit genoeg kan waarderen, iets wat we overigens wel doen mannen.  

   

Mensen die we doodeenvoudig niet kunnen en willen missen, vandaar dit gemeende eerbetoon. 

                             

Zie voor de criteria ereleden en leden van verdienste de volgende link.