TV Amelte activiteiten Jeugd

 

 ZATERDAG 17 JUNI VAN 14:00 UUR TOT 16:00 UUR : HET FAMILIEVRIENDENJEUGDTOERNOOI  

Nodig een familielid, buurman of vriend(in) uit om  mee te komen dubbelen op Amelte. Het gaat vooral om het plezier en niet om de punten hoor! Er zijn wat extra rackets aanwezig voor. Zorg zelf wel voor goed schoeisel op de outdoor-banen en wij zorgen voor ballen en 'Wimbledon-aardbeien met slagroom'.   Geef je op voor 15 juni via [email protected] en vermeld als het kan ook de naam van je partner.  LET OP: mocht je zelf geen tennisspelend familielid/vriend hebben: dan zorgen wij voor een partner voor jou. Geef dat dan ook duidelijk aan in de mail.   

GRATIS JEUGDTOSS OP VRIJDAGMIDDAG VAN 16:00 UUR TOT 17:00 UUR VANAF 23 JUNI AANSTAANDE  
Vanaf vrijdag 23 juni is er voor alle jeugdleden t/m 17 jaar jeugdtoss om naast de lessen ook onderling te kunnen oefenen en spelen onder begeleiding van volwassen clubleden. Je hoeft je hiervoor niet op te geven en kunt gewoon meedoen. We bekijken nog of er in de schoolvakantie genoeg animo is om door te gaan en anders starten we rond 1 september weer.

  PANNENKOEKENTOERNOOI OP ZONDAG 1 OKTOBER VAN 15:30 UUR TOT 17:30 UUR    De volwassenen sluiten het seizoen af met het jaarlijkse snerttoernooi en wij organiseren voor de jeugd altijd het jaarlijkse pannenkoekentoernooi ter afsluiting van het seizoen: we tennissen en eten tussendoor zo veel mogelijk pannenkoeken. In september volgt nog een aparte uitnodiging hiervoor via de mail maar zet deze datum vast in je agenda!  

 

PROFITEER VAN DE MOGELIJKHEID JEUGDPROEFLESSEN, zie de volgende link van het inschrijfformulier