Update nieuw toegangssysteem TV Amelte

19 februari 2024


Update Toegangssysteem 19-02-24 - Tips

Het nieuwe digitale toegang systeem is in gebruik sinds 5 februari, via dit bericht willen we de eerste ervaringen delen. Het systeem met het invoeren van de 6 cijferige toegangscode werkt goed tot nu toe op een paar kinderziektes na, in het gebruik moeten we nog wat wennen. Naar aanleiding van een aantal vragen hieronder wat tips.

De toegangscode is te vinden in de KNLTB ClubApp, het is dus handig om die geïnstalleerd te hebben op je telefoon. Of, om af te spreken met iemand die hem geïnstalleerd heeft op zijn telefoon. Je kunt de KNLTB ClubApp ook gebruiken om banen te reserveren.

Het kan zijn dat je de KNLTB ClubApp niet gedownload of een tijdje niet gebruikt hebt. Na het downloaden open je KNLTB ClubApp, selecteer de club (Amelte), vul daarna je bondsnummer in (zie KNLTB tennispas onder de pasfoto, of als je geen pas meer hebt of nog nooit gehad kunnen wij je dat verstrekken) en als laatste je wachtwoord (of maak het aan via wachtwoord vergeten).

De 6 cijferige toegangscode staat op het Home scherm van de KNLTB ClubApp.

Mocht het intoetsen van de toegangscode fout gaan, dan even wachten en opnieuw intoetsen.

Let er bij het intoetsen van de toegangscode op dat de “0”, de knop boven het cijfer is en niet de grotere knop onder het cijfer “0”.

Mocht je vragen hebben neem contact op met Renk (0651248326) of Sieger (0640987233)

Nieuwscategorieën Club nieuws